تـخم شربـتی در حقیقتــــ دانـههای گیاه ریـحـان استــــ .
که به علت داشتن ترکیبات لعابدار ُ
بهصورت محلول در آب (شربت) استفاده میشود.
لعاب این دانهها پس از جذب آب به صورت ژلهای درمیآید"
که میتواند برای رفع عـطـشـــ مورد استفاده قرار گیرد.
تخم شربتی خواص زیادی دارد و اینگونه نیست که فقط برای،
فصل گرما توصیه شود.
و یکی از بهترین مواد برای کم کردن وزن است .
دانههای ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد ،
تا مدتها فرد را سیر نگه میدارد .
و به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتهائی،
میتوان از تخم شربتی استفاده کرد.
مشکل دیگری که دامنگیر دنیا "
از جمله کشور ما شده فشار خون است.
که معمولاً بعد از خوردن غذا بهویژه غذاهای پر نشاسته،
فشارخون بالا میرود و اگر تخم شربتی همراه غذا خورده شود ،
مواد نشاستهای به تدریج قند موجود در خود را آزاد میکنند و
به این ترتیب شما به طور تدریجی ،
انرژی متعادل در طول روز خواهید داشت
آنهایی که از ورم معده یا دیگر ناراحتیهای گوارشی رنج میبرند،
خوردن تخم شربتی را توصیه می کنیم ،
تخم شربتی دارای مقدار فراوانی :
پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است .
و در عین حال آنهایی که در جذب کلسیم مشکل دارند ،
بدانند یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی ،
باعث انتقال کلسیم به استخوانها میشود.