مـــــــــــادرانـــــه   !!!

مـــــــــــادرانـــــه !!!

و لَعَنَ اللَّهُ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ وَ لَعَنَ اللَّهُ شِمْراً وَ لَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً اَسْرَجَتْ وَ اَلْجَمَتْ وَ تَنَقَّبَتْ لِقِتالِکَ
مـــــــــــادرانـــــه   !!!

مـــــــــــادرانـــــه !!!

و لَعَنَ اللَّهُ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ وَ لَعَنَ اللَّهُ شِمْراً وَ لَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً اَسْرَجَتْ وَ اَلْجَمَتْ وَ تَنَقَّبَتْ لِقِتالِکَ

ظاهر براق و زیبایی ...

 فـسنجانــــ  جــاافـتاده... 

 

زیبایی خورش فسنجان به روغن پس دادن آن است.  

روغن گردوها وقتی در خورش دیده می‌شود ، 

ظاهر براق و زیبایی به آن می‌دهد و به خورش جاافتاده گویند.  

برای اینکه خورش روغن پس دهد،  

گردوهای آسیاب شده را کمی تفت داده "   

بعد از ریختن مواد خورش و گردوها می‌توانید ، 

چند یخ را یکی‌یکی یا یک لیوان آب سرد را کم‌کم به خورش اضافه کنید.  

هرچه این کار را آرام‌تر انجام دهید خورش روغن بیشتری پس می‌دهد.  

به مقدار لازم هم رب انار + رب گوجه فرنگی، 

تا زیاد خورش ما تیره نـَشود " اضافه کرده.

وخورش باید، جند ساعت ؛ زل زل ؛ یعنی به آهستگی بجوشد؛  

تــا آماده شود و جـــا بیـفتد. 

  


    

    قـورمــهسـبزی بـا قـلم گوسفند...  

 

 مغز قلم گوسفند قورمه‌سبزی را بسیار خوشمزه می‌کند.  

می‌توانید همراه گوشت یک قلم گوساله یا گوسفند در خورش بگذارید. 

همراه با خورش جا بیفتد.  

خورش شما مزه بسیار متفاوت، لذیذ و خوشمزه‌ای به خود خواهد گرفت. 

اگر به خورش، آب غوره می‌زنید بهتر است آن را در آخر اضافه کنید . 

جوش خوردن آبلیمو درخورش " خورش " تلخ و رنگ آن نا زیبا میشود.

شما می توانید: همه مواد خورش را "  

در قابلمه قرار داده وبعد از جوش آمدن حرارت را کم کم ،کرده تا 3 ساعت"  

باحرارت خیلی خیلی کم " زل زل بزند... وجا بیفتد.  

وترشی خورش راهم در یک ربع آخر طبخ افزوده؛  

و بعد هم؛ نوش جان شما...   

 

 

 

قـیمه بـا لپــه خوشمزه...  


آب لپه که بخشی از قوام خورش به گردن آن است،  

به همراه خاصیتش دور ریخته نشود.  

شما می‌توانید لپه را از شب قبل خیس کنید.  

و بعد از تفت دادن گوشت، لپه را هم به‌همراه آن تفت دهید.  

اگر لپه خیس نشده باشد سفت می‌شود . 

و لپه خیس شده ،با تفت داده شدن فقط خوشمزه‌تر می‌شود . 

و طعم گوشت را به خود می‌گیرد.  

لپه خیس شده به همراه گوشت کاملا خواهد پخت. 

پیازخردشده راباخیلی کم روغن تَـفت داده تاطلائی شود" 

نمک + زردچوبه + فلفل +دارچین +اضافه کرده ، 

ومقداری رب گوجه فرنگی همراه پیاز با حرارت کم " 4 دقیقه ، 

خوب هم زده ، بقدری رنگ آن خوش رنگ می شود؛ 

        ( بـرابـری مـی کـند بـا یـکـــ مـثال زعـفـران ) 

  

 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد