مـــــــــــادرانـــــه   !!!

مـــــــــــادرانـــــه !!!

و لَعَنَ اللَّهُ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ وَ لَعَنَ اللَّهُ شِمْراً وَ لَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً اَسْرَجَتْ وَ اَلْجَمَتْ وَ تَنَقَّبَتْ لِقِتالِکَ
مـــــــــــادرانـــــه   !!!

مـــــــــــادرانـــــه !!!

و لَعَنَ اللَّهُ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ وَ لَعَنَ اللَّهُ شِمْراً وَ لَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً اَسْرَجَتْ وَ اَلْجَمَتْ وَ تَنَقَّبَتْ لِقِتالِکَ

نکات ریز آشپزی...

اگـــر خـورش ؛ شـور شــد...
 

اگر خـورش‌ شما "  شور یا تنـد " شـد نگـران نبــاشید. 

کافی است یک سیب‌زمینی را چهارقــاچ کنید . 

و در خورش بگذارید.  

سیب‌زمینی نمــک و تنــدی " را به خود می‌گیرد و می‌توانید . 

نیم ساعت بعد آن را بیـــرون بیاورید.  

  

 

 

 اگــر خـورش ؛ سـوخـتـــــ ... 

 وقتی خورش شما " ته می‌گیرد .بلافاصله در آن  " آبــــــ " نریزید. 

 با این کـار طـعم سـوختــگی در خـورش " می‌ماند . 

 به جای این کار به محض اینکه خورش ته گرفت زیر آن را خاموش کنید،  

 خورش را طوری به ظرف دیگر انتقال دهید، 

 که بخش سوخته منتقل نشود.  

 سپس مقداری " 

 کـــره و آبـــــ، نـمکـــ و فـلفل و ادویــه و خیـلی کـم آب زعـفران "  

 ( یک قاشق آب زعفران ) بـه خـورش اضـافـه کنید و  

 بگذارید ادامه پخت "با حرارت خیلی خیلی کم " درحد ( زل زل ) زدن " 

 به معنای " ریز ریز جوشیدن " به اضافه نیم ساعت طبخ شود.

نظرات 2 + ارسال نظر
مامان ساتیار شنبه 29 تیر 1392 ساعت 09:13 ق.ظ http://satyarjun.niniweblog.com/

سلام، وقت بخیر.امیدوارم که حالتون خوب باشه.

ساتیار در جشنواره ی تابستانی نی نی وبلاگ شرکت کرده...خوشحالمون می کنید اگه بهش رای بدین و با یک پیامک، عدد 103(صد و سه) را به شماره ی 20008080200 (دوهزار هشتاد هشتاد دویست) ارسال کنید.

فرصت ارسال پیامک: ازالان تا 17 مرداد 92

از لطف شما ممنونیم – شاد و سلامت باشید.

http://satyarjun.niniweblog.com

سلام،

وقت شما بخیر.

حتما می فرستم.

openvip.tk شنبه 29 تیر 1392 ساعت 10:40 ب.ظ http://openvip.tk

با سلام
وبلاگ بسیار زیبایی دارید و واقعا از مطالب آن استفاده کردم
برای استفاده از مطالب سایت با ذکر سایت به عنوان منبع مشکلی ندارید؟



----------------
انواع ف/ی/-ل=تر 0ش=0-ک67ن
و فروش پنل نمایندگی
www.openvip.tk

سلام:

ممنونم

نه؛ بازهم ممنونم.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد