مـــــــــــادرانـــــه   !!!

مـــــــــــادرانـــــه !!!

و لَعَنَ اللَّهُ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ وَ لَعَنَ اللَّهُ شِمْراً وَ لَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً اَسْرَجَتْ وَ اَلْجَمَتْ وَ تَنَقَّبَتْ لِقِتالِکَ
مـــــــــــادرانـــــه   !!!

مـــــــــــادرانـــــه !!!

و لَعَنَ اللَّهُ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ وَ لَعَنَ اللَّهُ شِمْراً وَ لَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً اَسْرَجَتْ وَ اَلْجَمَتْ وَ تَنَقَّبَتْ لِقِتالِکَ

خورشـــ بادمجان و کـدو با مـرغ ...

 

مـواد لازم خورشـــ بادمجــان و کـدو با مـرغ ...: 

 

مــرغ  4 تکـه

بادمجـان قلمـی نیم کیـلو ... و کــدو هم نیم کیـلو

پیاز یکـــ عــدد بزرگــــ

ربـــِ گـوجـه فـرنگـی 2 قاشـق

گوجـه فرنگـی "در صورت دلخواه "  2عدد

بامــیه  "در صورت دلخواه "   20عدد 

 

( آبغـوره ... نمکـــ ... فـلفـل ... دارچـین  ... پـودر لیمـو امـانی )  

 

به مقدار دلخـواه  .

 

بادمجان را پوست می گیریم و به مدت نیم ساعت داخل آب نمک میگذاریم تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. بعد از نیم ساعت آنها را از داخل آب خارج میکنیم و روی آنها آبــــ گرفته تا نمکــ بادمجان ها گرفته شود  ...  

 

کــدو ها راهم پوستــــ می گـیریم و بعـد از شستن  "  

کمی که آبــــ آنـها گـرفـته شـد "  

 

خیلـی کـم روغن داخل تـــابـه ریخـته و  

بادمجان ها و کــدو ها را کمی سرخ می کنیم.  

 

بادمجانـهای و کــدو های سرخ شده را روی حولــه کاغـذی بگـذاریم "  

تا روغن اضـافـه آن گرفتـه شود. 

تکـه های مـرغ را خیـلی کـم نمکــ و زردچـوبه میزنیم و  

با مقداری کم روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود و بعد از سرخ شدن ... 

از داخل روغن خارج کرده و پیـازهایی ؛ که از قبل خـلالـی کردیم را ؛ 

داخل ظــرفـــ می ریزیـم " تا طلائی شود .  

 

بعد از اینکه پیازها نرم و طلائی شد دو قاشق ربـــ گوجه را اضافه کرده ؛ 

و چنـدین مرتبـه هـم زده  " یا تفتـــ می دهیم . 

 

تفتـــ دادن ربـــ باعثـــ میشـه، هم بوی خامی ربــــ گـرفته بشـه و  

هم خوشرنگـــ تر بشـه ؛ تمـام رنگـــِ خورش رو از ربــــ نگـیرید،  

از زعفــران هـم استفاده کـنید.  

 

تکه های سرخ شده مرغ را اوّل و بعـد بادمجان ها و کــدو ها را و  

در آخر بامیه ها را هم روی سس آماده شده میچینیم " ... 

 

و حدود 2 لیـوان آبــــ به آن اضـافـه می کنیم.  

 

درب ظرفـــ راگذاشته و یک ساعتــــ با حرارتــــ خیلی ملایم ... 

( زِل زِل = جوش ریـز ) می گذاریم " تــا خورش مــا آماده شود ...  

بادمجان و کــدو ها خیلی با خورش نجوشه ، چون لــِه میشن ! ! !

 

... بعد از 45  دقیقه کــه از پختــــِ آهسته ما گذشتــــ "  

 

یکــ استکان آبــغوره  " و کمی دارچین  "  

 

و در صورت تمایل کمی پودر لیمـو امـانی " افـزوده ...  

 

نزدیک به سـرو غذا دو عدد گوجه فرنگی را در کمی کـره " 

 

سرخ کرده و کـنار ظرفــــ " برای زیبـاتـر شدن خـورش می گـذاریم. 

 

در کــنار خـانـواده از خـوردنـش لـذّت ببـرید. 

 

نظرات 1 + ارسال نظر
[ بدون نام ] سه‌شنبه 15 بهمن 1392 ساعت 03:43 ب.ظ

سلام وقت بخیر واقعا به سبک مادرانه ، آن هم از نوع دهه ی شصتی ها آموزش آشپزی می دهید . جای آن غذاها خالی ست ، چند وقت پیش یه خوراک تاس کباب درست کردیم بردیم یه مهمونی خانوادگی همه لذت بردند . این غذاهای فست فودی ذائقه همه را به هم ریخته . دست شما درد نکند .

سلام دوستــــ عــزیـز ...

نظر لطفـــ شماستـــ ...

امیدوارم دور هــم ازخوردن آن " همانند خوراک تاس کبابــــ لذیذ تان ، لذتــــ ببرید .

ممنون از حضـور سـبزتان

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد